Más vistas

Jose Díaz Lafuente


Sobre el autorJose Díaz Lafuente

Licenciado en Derecho en la Universitat de València, Master en la UNED sobre la Unión Europa, Posgrado en Acción Humanitaria y de Cooperación en la UOC, Master en el Colegio de Europa sobre Relaciones Intern [...]

Saber más

Jose Díaz Lafuente

Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea

ISBN
978-84-616566-1-5
EDICIÓ
Novembre 2013
PÀGINES
297
PREU
GRATUÏT

CONTINGUT

Itunes Stores


Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea és un llibre electrònic escrit per José Díaz Lafuente per a ajudar a professors i alumnes a conèixer el funcionament de les institucions comunitàries i de les polítiques resultants de les seues activitats. El seu objectiu primer és servir de llibre de text de l'assignatura de la Unió Europea instaurada en el pla d'estudis de l'Ensenyament Secundari de la Comunitat Valenciana.


Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea consta de 32 temes estructurats en set blocs temàtics amb un total de 298 pàgines, a través de les quals s'estudien els principis i valors de la Unió Europea, la Història d'Europa, el Dret Comunitari, les polítiques de la Unió i les oportunitats d'estudi i ocupació per al jovent. En la realització del llibre s'han utilitzat 36 vídeos multilingües, 22 elements multimèdia i quasi cent fotografies per a aconseguir un equilibri òptim entre el text i els recursos visuals en funció de l'aprenentatge. Igualment s'han inclòs 26 textos seleccionats per a reflexionar, 26 exercicis pràctics per a comentar i 44 preguntes autoevaluadores que permeten al lector el control d’allò que es va aprenent en el tema en qüestió. A més s'ha afegit una acurada selecció de recursos bibliogràfics i electrònics a manera de bibliografia seleccionada en cadascun dels blocs temàtics.


Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea intenta ser, al mateix temps, una eina didàctica sobre la Unió Europea i servir de manual de referència per a aquelles persones alienes al món educatiu i interessades en el procés d'integració de la Unió Europea. La publicació comptarà amb un servei diari d'assessorament sobre el seu ús i continguts, que serà gestionat per el Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València.


La versió 1.2 de Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea és exclusiva per a IPad i està accessible gratuïtament des de novembre de 2013 en la iTunes Store. L'actualització de Mont Blanc serà anual i automàtica el mes de febrer de cada any per a aquells usuaris que la tinguen instal·lada en els seus dispositius. Totes les versions del mateix tindran un caràcter gratuït. Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea és un producte del  Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València.